torsdag 14 april 2011

Orka, orka

Min energinivå är så låg, så låg. Barnen får leva på rester, jag låter tvätten ligga i drivor och struntar i att bädda sängen efter sovstunden mitt på dagen. Jag orkar ingenting - på sin höjd. Är det detta som kallas vår-trötthet? Eller är det baksmällan efter ett alltför intensivt varande? En arbetsdag kvar till påsklov. Sen blir det åka av - hur jag nu ska orka packa.

5 kommentarer:

  1. Du kanske har gått på högvarv lite för länge och nu är det dags att lyfta foten från gasen. Samtidigt skulle det inte vara du om livet gick i 30 km/timme. Njut av din stund i Grekland, samla kraften och tänk på att nu är den ljusa tiden här och med den en period av ständiga överraskningar och nya möten.

    Lorenza

    SvaraRadera
  2. Tack fina Lorenza - kärlek till dig!

    SvaraRadera
  3. Jag har lätt att känna igen mej, vet hur det är att försöka göra allt så gott man kan med hem, två barn, jobb och ALLT annat man både vill och borde (och som vi gärna kallar måste). Det där intensiva varandet tar mer energi än vad man tänkt, själv har jag lyft av min fot från gasen (som Lorenza sa) efter jan-feb-mars, som varit för mej intensiva och även om det varit jättekul, så kan det även bli för mycket av det goda.

    Har du hört om indianen som sprang så fort, så fort för att hinna med ett flyg som han skulle med. När han väl var framme vid flygplatsen så stod planet fortfarande där, men han satte sej ner på en bänk, och varför gick han inte på planet? Svaret, han hade sprungit så fort, så fort att han nu var tvungen att sitta där och vänta in sin själ.
    Precis som vi ibland behöver, stanna upp lite i våra liv och vänta in oss själva.

    Ha en riktig härlig resa Katrine. Kramkram

    SvaraRadera
  4. Tack Madeleine! Vilken klokskap, vänta in själen... jo så känns det. kram

    SvaraRadera
  5. jag har precis börjat få tillbaka min energi. Köpte vitaminer, om det är med hjälp av dom vet jag inte, men så länge det verkar funka är jag glad :)
    Hoppas du får en toppenresa! NJUT!
    Kramar

    SvaraRadera