torsdag 5 maj 2011

Minns ni Chattmannen?

Ni vet killen i söder som jag umgicks med via nätet och sen träffade ett par gånger. Jag vet att många undrar hur det gick. Vi har fortfarande kontakt. Inte fyra timmar om dagen längre, men nån liten rad varje dag brukar det bli. Vilken trevlig människa alltså! Och rolig. Och intelligent. Det är verkligen inget fel på honom, men det pirrade ingenting mellan oss. Simple as that.

Nu har han dock blivit träffad av kärlekspilen och fixat en fjärilsfarm i magen på en Malmö-brutta. Själv säger han: "Lungorna är fyllda av extra syre till den grad att man nästan tuppar av. Den obekväma känslan av att inte vara nära partnern så fort man skiljs... listan behöver inte göras lång. Känns redan smärtsam efter två punkter..." 
Fantastiskt är vad det är! Något jag unnar varje människa att få uppleva i sitt liv; kanske Chattmannen i synnerhet. Det var din tur nu!

3 kommentarer:

  1. ...och har du tänkte på att DU garanterat har ett finger med att han har hittat denna kärlek, precis som han hjälpt/hjälper dej på något sätt.
    :)

    SvaraRadera
  2. Tack, vännen!

    Mjau

    SvaraRadera
  3. O fjärilsfarmen bara ökar i omfattning...Kram på dig K :)

    /U

    SvaraRadera