torsdag 21 juni 2012

Goa Goa

  
Vyn fran verandan dar vi bor.
 Dropadi Inn, Palol
Oj vad manga vyer som har passerat nathinnan pa bara nagra dagar. Jobb pa fredagen, flyg till Mumbai pa lordagen och tag till Goa pa tisdagen. Det skulle avga fran Victoria Station 6.55, men monsunen gjorde att vi kom ivag forst 12.30 och drygt fjorton timmar senare tuffar vi in pa stationen i Madgao.

Nar alla tillsynes forbokade fordon har akt med sina passagerare ar vi narapa ensamma i fuktnatten bland sovande uteliggare och skallande hundar; inte lage att forhandla om varesig resans pris eller fardmedel. Till slut blir det trehjulig mc-taxi, i Indien kallad richshaw. Den somndruckna chaufforen tar oss till fosta "basta" stalle i Palolem. Sjalvfallet ar det dyrt och ger inte alls intrycket av att bli rankat pa varan top-tio.

Det gor daremot rummet vi nu har flyttat till. Har ska vi bo minst i en vecka nu. Hoppas bara JJ blir frisk snart. Han har fatt forkylning, Goa-belly och feber. Han ar dock vid gott mod och jag haller tummarna for att mina resor till Asien genom aren har hardat min bakterieflora. Hoppas kan man ju alltid gora.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar